Provocarea din ASPC

In primavara anului 2008, Mari a pornit ideea de a juca adevar sau provocare pe blogul ei. Au fost multe comentarii si reply-uri, multi care s-au inscris si putini care si-au tratat provocare cu demnitate. Dupa provocarea lui Alex pentru Oana (sa cante Asereje si sa posteze pe Youtube pentru o zi), se pare ca el a invatat o lectie si anume sa nu se puna cu fetele. Bineinteles ca totul a fost carcotit impotriva lui si drept urmare provocarea lui s-a mutat in ASPC la cursul de MAC. Trebuia sa poarte esarfa preferata a Oanei stand in prima banca, nimic mai mult! Ce s-a intamplat e de mai mare jena si rusinea, Alex ne-ai dezamagit!

Aceastea sunt biletelele in care ne-am chinui sa-l convingem pe Alex, dar deoarece tactica n-a dat roade, Mari (za brave) s-a mutat langa el si i-a legat esarfa de mana. Rosit tot, Alex mai ca avea putin si intra sub banca. Dar pauza a venit si intre timp i-am legat obligat fortat esarfa de gat.

Ce s-a intamplat va las sa vedeti in pozele ce urmeaza:

Explore posts in the same categories: amitiri din bobocie

Tags: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

5 Comments on “Provocarea din ASPC”

  1. Flavian Says:

    vai bambinii :))

  2. Alex Says:

    😀 bun inceput, bambinii! ar trebui sa ne intalnim pe o conferinta maine sa luam niste.. hmm. decizii 😀 pentru blog. organizare!

  3. Oana Says:

    Şi totuşi, mă lămureşte şi pe mine cineva care e scopul acestui blog?

    Scoate cuvântul de control!!

  4. Oana Says:

    :)) Eşarfa.

    Alex, dacă ai vedea cu ce pix a venit soră-mea acasă ieri, te-ai bucura mult de tot că nu-l aveam pe atunci, deci nu am putut să-l folosesc împotriva ta. (Hint hint: eşarfa e nimic pe lângă el 😉 )

  5. meyana Says:

    scopul acestui blog e sa inregistram orice poate devina amintire 🙂
    cat am ras acuma domnilor :))
    va iubesc :))


Leave a comment